برای تهیه نوشیدنی هسته خرما، باید پودر هسته خرما را در آب جوش بریزید و اجازه دهید ده دقیقه تا یک ربع روی شعله غیر مستقیم بجوشد تا دم بکشد.
واکنش های آلرژیک به خرما معمولاً شامل خارش دهان و گلو ، خارش ، قرمزی و تورم لب ها است که معمولاً حدود ۵ تا ۱۵ دقیقه پس از خوردن میوه رخ می دهد. این واکنش ها ممکن است بعد از حدود ۱۵ تا حدود یک ساعت تکرار شوند.
یک فرد حساس به خرما ممکن است پس از مصرف خرما کهیر و اگزما داشته باشد.
اگر علائم حساسیتی به خرما توسط پزشک آسم و حساسیت ثابت شد ، بهتر است از خوردن خود خرما یا غذاهای حاوی آن خودداری کنید!
افراد حساس باید در مصرف آب میوه ها ، به ویژه آب میوه های مخلوط ، مراقب باشند. مقدار کمی عصاره خرما در این آب میوه ها ممکن است باعث بروز واکنش های آلرژیک در فرد شود.