امکان احتمال داشتن حساسیت به خرما

حساسیت به خرما

واکنش های آلرژیک به خرما معمولاً شامل خارش دهان و گلو ، خارش ، قرمزی و تورم لب ها است که معمولاً حدود ۵ تا ۱۵ دقیقه پس از خوردن میوه رخ می دهد. این واکنش ها ممکن است بعد از حدود ۱۵ تا حدود یک ساعت تکرار شوند.

یک فرد حساس به خرما ممکن است پس از مصرف خرما کهیر و اگزما داشته باشد.

اگر علائم حساسیتی به خرما توسط پزشک آسم و حساسیت ثابت شد ، بهتر است از خوردن خود خرما یا غذاهای حاوی آن خودداری کنید!

افراد حساس باید در مصرف آب میوه ها ، به ویژه آب میوه های مخلوط ، مراقب باشند. مقدار کمی عصاره خرما در این آب میوه ها ممکن است باعث بروز واکنش های آلرژیک در فرد شود.

  

Date Allergy in the world are considered as a type of food allergy, and some of consumers of this valuable fruit allergy to it. The site allergens Material of date sensitivity is “Pho d 2”. Studies show that susceptible people show different allergic and digestive reactions to various protein substances  in the date extract. Also, pollen dates palm is also identified as a type of respiratory allergy.

اگر فردی به یکی انواع خرما حساسیت دارد، احتمال واکنش های حساسیت زا به سایر انواع خرما بسیار زیاد است!


منبع: دکتر مجازی و basketbulk

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد